VANNGYM 50

VANNGYM-

GRUPPER

VANNGYM 55/45

Passer for alle diagnoser

 

 

Velkommen til kursene i regi av Torills vanngym!

Vi har to kursbolker før jul, og to etter jul. Vårkursene varer i år 2 x 8 uker. Treningen foregår i to forskjellige basseng i Pirbadet ("Helsebad 1 og 2"). Begge bassengene er oppvarmet og holder en temperatur på behagelige 34 grader.Treningen foregår fra mandag til torsdag, tre til fire grupper hver dag.

Billetter

Alle kursdeltagere som deltar i Helsebad2 mottar et adgangskort som varer i 8 eller 16 uker (dvs. kursperioden). Denne billetten virker 20 minutter før og frem til 40 minutter etter vanngymtimen er ferdig. Mister du/ glemmer du billetten, så får du en ny. Billetter legges frem oppå skranken til Pirbadet. Husk at Pirbadet åpner først klokken 12 på tirsdager og torsdager, men Pirbadets ansatte er som oftest tilgjengelige i vaktrommet. Vi har ikke lov til å bruke andre basseng enn Helsebad 2. Vi får ikke benytte oss av badstuene og boblebadene (av sikkerhetsmessige årsaker).

I Helsebad 1, som er knyttet til Pirbadet Fysioterapi, trenger du ikke eget inngangskort dersom du dusjer i garderoben knyttet til dette bassenget. Dersom du velger å bruke Pirbadets garderobe, trenger du adgangskort.

Oppmøte:

Alle kursdeltagere som trener i Helsebad 2 møter senest 20 minutter før kursstart første kursdag, og mottar billetter av instruktøren. Eller de ligger i en konvolutt oppå skranken, godt merket «Torills vanngym». Denne billetten skal du bruke hver gang du er på kurs, både når du går inn og ut av Pirbadet.

Før du går i bassenget:

Alle skal dusje uten badetøy.

Av sikkerhetsmessige årsaker skal du ikke gå ut i vannet før instruktøren kommer.

Unngå bruk av parfyme og hårspray. Vi har mange deltagere som plages med astma og allergi og reagerer på dette. Vi bruker litt forskjellig utstyr som du tar med deg og setter på kanten ved vannflaska di. Du trenger ikke badehette i bassenget.

Kursavgift:

8 uker koster 1040 kr, 16 uker 1920. Du sparer med andre ord litt på å betale for hele sesongen. Betales helst med kort før eller etter timen, da vi har svært begrenset tilgang på vekslepenger med vårt mobile kontor. Det er instruktørene som tar i mot betaling (ikke Pirbadet). 


Dersom du er borte fra en time (for eksempel mandag), kan du ta den igjen (for eksempel på en tirsdag). Gjelder et semester i gangen. Dvs. når vi starter vårkursene, kan du ikke ta igjen tapte treningstimer fra året før. Når vi starter høstkursene, kan du ikke ta igjen timene fra vårkursene. Det forutsettes at du har meldt deg på hele semesteret om du skal ta igjen tapte timer.


Vær hyggelig og inkluderende

Også når det dukker opp nye kursdeltagere :)


Kontakt Torill på 466 38 094

Om det er noe du lurer på (gjerne sms, da jeg tidvis har begrenset mulighet for å snakke i telefonen). Vi har også en lukket gruppe på Facebook som heter «Vanngym i Pirbadet/ Torills vanngym», hvor det legges ut nyttig informasjon og svares på henvendelser.

 

 

Pris

8 uker: 1040 kr

16 uker: 1920 kr

Du sparer med andre ord litt på å betale for hele sesongen. Kursene betales med kort når kursene begynner, da vi har svært begrenset tilgang på vekslepenger på vårt mobile kontor. 

 

 

 

 

TORILL OLSØY

Fysioterapeut med mange års erfaring innen vanngym.


Ta kontakt om det er noe du lurer på.

SIST OPPDATERT

04.01.21

 

 

KONTAKTINFO


Adresse PIRBADET:

Havnegata 12, 7010 TRONDHEIM


Email: torill@torillsvanngym.no

Mobil: 466 38 094 (gjerne send sms ved henvendelser).

Husk 10 kr til garderobe-skap, samt vannflaske :)